Het verhaal van Strijder Sanne


Welkom bij mijn blogpost over SJ Inspired en ‘De Strijdende Onderneemsters’!

Een Sprong in het Diepe: Mijn Reis met SJ Inspired

Ik ben Sanne, 28 jaar oud en de trotse eigenaar van SJ Inspired, een webdesign- en webhostingbedrijf. In oktober 2022 kreeg ik een belangrijk inzicht dat mijn passie werkelijkheid moest worden. Mijn vader was ernstig ziek, ongeneeslijk ziek, en tijdens een van onze laatste gesprekken zei hij tegen me: “Sanne, je bent zo goed in webdesign en je vindt het leuk. Doe er iets mee.” Die woorden raakten me diep. Ik beloofde hem toen dat ik er iets mee zou gaan doen. Met het vuur van die belofte in mijn hart, sprong ik in het diepe. In een maand tijd had ik mijn eigen server en bood ik klanten een alles-in-één oplossing voor hun website behoeften.

Webdesign en Webhosting: Meer dan Alleen Zakendoen

Mijn passie voor webdesign is niet alleen zakelijk. Elke klant heeft een droom, en mijn taak is om die dromen waar te maken met een unieke en functionele online aanwezigheid. Dit omvat niet alleen het ontwerpen van websites, maar ook het bieden van betrouwbare webhosting, altijd met een persoonlijke touch.

De Geboorte van De Strijdende Onderneemsters

Naast mijn werk bij SJ Inspired, ben ik ook mede-oprichter van De Strijdende Onderneemsters, samen met mijn goede vriendin Lotte. We begonnen als vreemden, maar vonden elkaar in onze gezamenlijke passie voor ondernemerschap. ‘De Strijdende Onderneemsters’ is een platform waar we onze ervaringen en lessen delen om andere ondernemers te inspireren.

Een Unieke Blend: SJ Inspired en De Strijdende Onderneemsters

Bij SJ Inspired draait alles om het persoonlijk maken van de webervaring. Dit principe breng ik ook over bij De Strijdende Onderneemsters. Hier delen we onze kennis en ervaring om andere ondernemers te helpen hun zakelijke dromen waar te maken.

Conclusie: Een Tocht van Ontdekking en Vriendschap

Deze blogpost markeert het begin van een reis waarin ik mijn verhalen, ervaringen en inzichten deel over zowel webdesign als vrouwelijk ondernemerschap. Bij SJ Inspired en De Strijdende Onderneemsters geloven we in de kracht van persoonlijke verbindingen, unieke creaties en het ondersteunen van elkaar in onze ondernemersreizen.

Ik ben enthousiast om dit avontuur met jullie te delen en hoop dat ik anderen kan inspireren en helpen hun online en zakelijke dromen te realiseren. Voor meer informatie of samenwerking, neem gerust contact op. Ik ben er om te helpen!

Wil je op de hoogte blijven van SJ Inspired?

Volg mij dan op

Facebook: SJ Inspired

Instagram: SJ Inspired

Veel liefs,

Sanne

Eigenaresse SJ Inspired