Het verhaal van Strijder Lotte

Hoi allemaal!

Ik ben Lotte, de vrouw achter LottePads, jouw partner in duurzaam menstrueren, en tevens een toegewijde cyclus coach. Vandaag wil ik me graag uitgebreid aan jullie voorstellen als een lid van de strijdende ondernemers.

Wie ben ik?

Laten we beginnen met een kennismaking. Ik ben Lotte, ik heb een passie voor duurzaamheid en een diepgaande interesse in de vrouwelijke cyclus. Ik ben niet alleen een ondernemer, maar ook een moeder van 2 jongens en vrouw van mijn grote liefde Kor.

Wat is een cyclus coach eigenlijk?

Het betekent dat ik vrouwen help begrijpen hoe hun cyclus werkt en hoe ze deze kunnen inzetten als een krachtig instrument in hun leven en in hun bedrijf. Of je nu worstelt met cyclusproblemen of gewoon nieuwsgierig bent naar de mysteries van je eigen lichaam, ik sta klaar om je te begeleiden.

Waarom LottePads?

LottePads is ontstaan uit mijn verlangen om een duurzaam alternatief te bieden voor traditionele menstruatieproducten. Wegwerp maandverband en tampons hebben niet alleen een impact op het milieu, maar kunnen ook lichamelijk ongemak veroorzaken, zoals irritaties en uitslag. Bij LottePads vind je wasbaar maandverband en inlegkruisjes die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook comfortabel en zacht voor je huid. Onze producten zijn gemaakt met liefde voor jou en de planeet.

Podcast Alert!

Als fervent podcast-luisteraar en ondernemersfanaticus, heb ik het genoegen gehad om te verschijnen op Strijd Verhalen. In deze aflevering deelde ik mijn inzichten en ervaringen op het gebied van ondernemerschap, duurzaamheid en natuurlijk, de vrouwelijke cyclus. Luister naar onze boeiende gesprekken waarin we dieper ingaan op het ondernemerschap en hoe wij naar zaken kijken als vrouwelijke ondernemers.

Waar vind je me nog meer?

Blijf op de hoogte van LottePads en mijn avonturen als cyclus coach door mij te volgen op

Facebook LottePads

Instagram LottePads

Hier deel ik regelmatig tips, nieuws en een vleugje humor. Laten we samen een gemeenschap van sterke ondernemers opbouwen die begrijpen dat het ondernemerschap niet altijd over rozen gaat, maar toch elke dag opstaan en doorzetten om onze dromen waar te maken.

Dank je wel voor de tijd die je hebt genomen om mijn verhaal te lezen. Als strijders in het ondernemerschap staan we samen sterker. Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Tot snel, strijders!

Liefs,

Lotte