De Geboorte van De Strijdende Onderneemsters: Een Verhaal van Vriendschap en Ondernemerschap

In de wereld van ondernemerschap komen verhalen van samenwerking en vriendschap niet vaak voor. Maar ons verhaal is er een van twee strijders die elkaar vonden in de zakelijke arena en samen binnen een uur ‘De Strijdende Onderneemsters’ hebben opgericht.

Vreemden met een Gemeenschappelijke Visie

Ons avontuur begon als twee individuele ondernemers met vergelijkbare passies en dromen. We kenden elkaar niet, maar onze paden kruisten door een netwerkgroep. Allebei onze handen in het haar en iemand nodig om te klagen. Dus belden we elkaar.  Daar ontdekten we onze gemeenschappelijke visie voor het ondernemerschap en een gedeelde drive om te slagen in onze onderneming.

De Eerste Stap naar Samenwerking

Na ons eerste gesprek wisten we dat er iets speciaals was aan onze klik en in de manier waarop we dachten en hoe onze vaardigheden elkaar aanvulden. We besloten onze krachten te bundelen voor een klein project. Het succes daarvan legde de basis voor een diepere samenwerking.

Van Vreemden naar Vriendinnen

Terwijl we samenwerkten, ontdekten we dat onze zakelijke relatie veranderde in een hechte vriendschap. We deelden niet alleen werk gerelateerde uitdagingen maar steunden elkaar ook in persoonlijke groei. Van 1 telefoon gesprek naar dagelijks contact. Dit versterkte onze band en onze zakelijke dynamiek.

De Geboorte van ‘De Strijdende Onderneemsters

Vanuit ons eerste telefoongesprek is het idee ‘De Strijdende Onderneemsters ontstaan. Een podcast met uitzicht op meer. Hierdoor merkten wij dat alleen een podcast niet voldoende was om onze visie en vaardigheden over te brengen en ondernemers te helpen. Al snel kwamen er 1001 ideeën op tafel 1 daarvan is het een traject waar we onze ervaringen, lessen en inzichten met andere ondernemers konden delen, het traject: ‘’ Ambitie tot Actie.

Onze Missie en Toekomst

‘De Strijdende Onderneemsters’ is meer dan een bedrijf; het is een beweging. We streven ernaar om andere ondernemers te helpen en te ondersteunen. We zijn begonnen als vreemden, maar nu, als vriendinnen en zakenpartners, kijken we uit naar wat de toekomst brengt.

De reis van vreemden naar zakenpartners en beste vriendinnen is een bewijs dat echte verbindingen en samenwerkingen in de zakelijke wereld mogelijk zijn. ‘De Strijdende Onderneemsters’ is niet alleen ons verhaal; het is een uitnodiging aan alle ondernemers om te dromen, te durven en te domineren in hun ondernemersreizen.